Здравейте, Родители!

Нашата мисия e да изградим финансова грамотност и дисциплина в деца и младежи от 5 до 12 клас. Проектът Investclub Kids е посветен на каузата, подрастващите да получат разбираема и интересно представена информация относно как функционират парите, как да управляват своите лични финанси, как да инвестират, как и дали да взимат пари на заем и множество други важни неща подпомагащи един спокоен и успешен живот.

Регистрирай се предварително СЕГА и получи ВАУЧЕР на стойност 60 лева в платформата!

Регистрирай се СЕГА и получи ВАУЧЕР за 60 ЛВ!!

Регистрирай се предварително, за да си информиран относно новите събития и новини свързани с Investclub Kids, а пък в знак на благодарност, ще ти подарим 60лв ваучер в платформата.
Зравейте, родители!
Нашата мисия e да изградим финансова грамотност и дисциплина в деца и младежи от 5 до 12 клас. 
Проектът Investclub Kids е посветен на каузата, подрастващите да получат разбираема и интересно представена информация относно как функционират парите, как да управляват своите лични финанси, как да инвестират, как и дали да взимат пари на заем и множество други важни неща, подпомагащи един спокоен и успешен живот.

Регистрирай се СЕГА и получи ВАУЧЕР за 60 ЛВ!!

Регистрирай се предварително, за да си информиран относно новите събития и новини свързани с Investclub Kids, а пък в знак на благодарност, ще ти подарим 60лв ваучер в платформата.

Според данни на Тhe Atlas, България се намира на 72-ро място в Световната класация за финансова грамотност редом до държави като Кот‘Дивоар и Габон. 

Според данни на Тhe Atlas, България се намира на 72-ро място в Световната класация за финансова грамотност редом до държави като Кот д'Ивоар и Габон.

Това се дължи на факта, че никой в училище не ни подготвя за финансовите решения в живота ни!
Проектът Investclub Kids представлява дигитална платформа , в която учениците ще имат достъп до качествена и лесна за разбиране информация относно финанси.

Ще преминем през теми като лични финанси, основи на инвестициите и икономиката, акции, облигации, имоти, злато, сребро и суровини, крипто валути, счетоводство, данъци, застраховки и много други. 

Съдържанието е представено под формата на кратки и лесни за разбиране видеоуроци, които са изцяло анимирани и обогатени на примери, за да може материята да се усвоява по-лесно и бързо от децата. Към всяка тема има и практически задачи за прилагане на научената информация. Всеки месец ще се добавя ново съдържание в платформата.

Демо видеоурок
Какво са акциите и облигациите?

Кой стои зад Investclub Kids?

Божидар Балевски - автор на съдържанието , лектор в най-престижните ни финансови институции, включително интернационалния посредник на акции Адмирал Маркетс и най-установения български посредник на акции Елана Трейдинг.  Гост-лектор е в Национално Финансово Стопанската Гимназация в София - НФСГ както и в частното основно училище "Томас Едисън". Работил е също с Бонекс, Имотека, БАЛИП и др.

Емил Бенов - бизнес и маркетинг специалист с международен опит. Завършва бизнес и информатика в техническия университет в Мюнхен. Работил е за различни западни фирми като бизнес анализатор по ИТ проекти. 

Васил Грозев - видеомонтажист и аниматор. Видеоклиповете, по които Васил е работил са с обща гледаемост над 1 милион гледания.  

Божидар е създател и на НАЙ-ГОЛЯМАТА онлайн общност за финанси и инвестиции в България - Investclub. 

Също така Investclub Kids бе избран от близо 100 проекта за финалист в 9-то издание на ПРОМЯНАТА, което е най-големият конкурс за социално предприемачество в България, в партньорство с НОВА Телевизия и организацията Reach for Change.
В момента тече онлайн гласуване за избиране на 3-те най-добри организации. Ако мислиш, че децата на България трябва да бъдат финансово грамотни, ГЛАСУВАЙ за нас на сайта на nova.bg/promqnata.

Често задавани въпроси

За кого е подходяща платформата?

Платформата Investclub Kids е подходяща за деца и младежи над 11-годишна възраст. 

Съдържанието е представено по-такъв начин, че да е подходящо за деца с всякакви интереси и желани бъдещи професии. 

Ние от Investclub Kids знаем, че финансовата грамотност е един фундамент, които е нужен на всеки човек независимо от сферата, в която иска да се развива.

Какво точно ще получа ако се регистрирам предварително?

Ще бъдете информирани за най-новите новини и събития свързани с Investclub Kids.

Първи ще имате достъп до платформата.

Ваучер на стойност 60 лева в платформата. Mоже да изпозлвате ваучера при избиране на минимум тримесечен абонамент в платформата. 

След колко време стартира платформата?

В момента се разработва и тества иновативната онлайн платформа на Investclub Kids. Имплемнтират се и различни интерактвини практически задачи за прилагане на наученото от учениците. Платформата стартира към края на 2022г.

Имате още въпроси?

Изпратете запитване на investclub.kids@gmail.com или позвънете на телефон +359 89 345 5015. 
Copyright © 2020 Investclub.com. All Rights Reserved.